Articles

Онлайн вивчення іспанської для українців з будь-якого куточка Іспанії: школа TuProfe de español

29.06.2022

Школа TuProfe de español заснована у 2019 році у Києві, але сьогодні через війну переїхала до Іспанії. Тут викладачі продовжують працювати, допомагаючи вивчати мову таким же біженцям. Сьогодні це фактично онлайн-школа іспанської мови, адже навчання переважно ведеться дистанційно за допомогою інтернету. Кожен бажаючий може обрати варіант спеціально під свої потреби.

подробнее >>

Як залучити гроші та мати все, чого ви бажаєте?

07.05.2022

Уявіть, що вам вдалося залучити гроші, повністю відійти від справ, забезпечити себе і свою сім'ю на все життя. Тепер ви зможете займатися лише улюбленими справами та не ходити на роботу.
У вас звільняється багато часу для медитації, для близьких людей, для відпочинку, творчості, приємних занять. Більше того, ви можете зробити життя ваших близьких кращим і комфортнішим. Як приємно дарувати людям подарунки та бачити їхні щасливі особи!

подробнее >>

07.05.2022

Звідки беруться грошові забобони і чи варто їм довіряти? Тут ви знайдете найкращі грошові прикмети з усіма країнами світу, якими користуються багаті люди!

подробнее >>

Что поможет избавиться от невротической депрессии

30.04.2022

Сьогодні ми розглянемо тему: "Що допоможе позбавитись невротичної депресії" з повним писанням проблематики. Ми зібрали найцікавіші відомості на тему і постаралися їх систематизувати та привести в зручний для читання вигляд.

подробнее >>

Як зробити гарну презентацію, якщо ви не дизайнер

30.04.2022

Презентация — это визуальное дополнение к вашему выступлению. Хорошая презентация помогает удерживать внимание аудитории во время доклада, плохая помножит на ноль все ваши усилия. Интернет-маркетолог Старожукова Инна, на примере Canva рассказала, как сделать красивую презентацию, которая запомнится аудитории и сделает ваше выступление незабываемым.

подробнее >>

Психологія спілкування з клієнтом: дієві прийоми роботи

30.04.2022

Саме завдяки важким клієнтам можна швидко виявити та усунути недоліки своєї компанії, тому що такі відвідувачі поспішають вам на них вказати. Принцип роботи з такими клієнтами: робити нейтральним чинний ними тиск, а не ігнорувати, і в той же час вміти перевести їх у статус лояльних покупців.

подробнее >>

Правила этики общения с клиентами

17.04.2022

Все сотрудники компании, от уборщицы до директора, в той или иной степени общаются с клиентами. И каждый из них формирует представление о компании. Персонал должен знать основные правила и принципы общения с клиентами, следовать этике и владеть основами психологии общения. Особенно это актуально в продажах, где работа основана на общении с клиентами. Разумеется, очень важно качество продукта, товара или услуги, но некоторые недостатки можно сгладить с помощью грамотно выстроенной коммуникации. Довольный клиент вернется к вам снова или порекомендует своим друзьям и знакомым. Правильное общение с клиентами — один из факторов успеха бизнеса.

подробнее >>

Як керування репутацією забезпечує вашу безпеку в мережі?

11.04.2022

Підприємцям та фрілансерам все частіше доводиться виходити у публічне поле, поділяючись особистим перед численною аудиторією Інтернету. А якщо додати сюди той факт, що вся робоча комунікація (особливо у невеликих проектах) ведеться в месенджерах, а цінна інформація знаходиться в хмарних сховищах, то управління репутацією та піклування про безпеку в мережі стає чимось на зразок особистої гігієни.

 

подробнее >>

10.03.2022

подробнее >>

10.03.2022

подробнее >>