Полезная информация

Онлайн вивчення іспанської для українців з будь-якого куточка Іспанії: школа TuProfe de español

29.06.2022

Школа TuProfe de español заснована у 2019 році у Києві, але сьогодні через війну переїхала до Іспанії. Тут викладачі продовжують працювати, допомагаючи вивчати мову таким же біженцям. Сьогодні це фактично онлайн-школа іспанської мови, адже навчання переважно ведеться дистанційно за допомогою інтернету. Кожен бажаючий може обрати варіант спеціально під свої потреби. Є і короткі, швидкі та тривалі мовні курси в Іспанії. Усі заняття розробляли дипломовані фахівці, тому навчання починається з азів та поступово ускладнюється. Важливо, що уроки ведуться українською мовою, отже зрозуміти пояснення репетитора набагато легше.

 

Вивчення іспанської мови для дітей

Онлайн школа іспанської мови пропонує курси іспанскої для дітей і для дорослих. Вивчити іспанську можуть люди всіх вікових категорій, адже проживаючи в Іспанії, їм потрібно спілкуватися з лікарями, продавцями у магазині, сусідами, потенційними роботодавцями чи відвідувати школу. У програмі навчання є шкільний курс у групі до 6 осіб. Він включає 7 занять, де буде додаткове спілкування з носієм іспанської мови. А все тому, що важливо не лише вивчити слова, граматику, орфографію, а й чути, як вони звучать від людини, яка так розмовляє з народження.

 

Дорослі можуть вибрати варіант для себе: загальний, інтенсивний, індивідуальний. На всі курси іспанської ціна різна. Вартість відрізняється залежно від:

1. кількості занять

2. тривалості навчання

3. групові вони чи індивідуальні.

Щоб почати вивчати іспанську мову, потрібно лише зареєструватися на сайті та сплатити. Доступ до курсів можливий з будь-якого куточка не тільки Іспанії, але й усього світу. Навчатися можна вдома, у кафе, на природі – обмежень із місцем немає, адже заняття онлайн.

 

Спеціально для біженців з України

Розуміючи труднощі, з якими стикаються біженці з України, школа TuProfe de español спеціально для них розробила безплатні іспанські курси. Скористатися ними можуть ті, хто не спроможний сплатити за навчання. Курси такі ж ефективні для поглиблення в іспанську мову, як інші. І найголовніше – дають почуття комфорту та трохи заспокоюють, адже далеко від рідного дому, не розуміючи жодного слова навколо, – нелегко.


Школа іспанської мови TuProfe de español
Курси іспанської мови в Барселоні
34 624 82 59 09


 

 

<< Назад