Полезная информация

Коньяк на розлив: як виробляється, і який вибрати

04.02.2022

Вам потрібне багато алкоголю, а бюджет обмежений? Вирішення проблеми пропонує інтернет магазин Алко Лавка. Можна придбати коньяк на розлив вартістю від 300 грн. за 5 л. Таким чином ціна 1 л 60 грн. У магазині пляшка коньяку 0,5 л або 0,7 л коштує від 120 грн. Купуючи алкоголь на розлив, вдається заощадити у 2-3 рази. При цьому якість продукції висока, адже ви отримуєте коньяк прямо із заводу виробника і не переплачуєте за акцизний збір, пляшку та етикетку.
Чим відрізняється коньяк на розлив?
Нічим не відрізняється від звичайного магазинного коньяку, який фасують у скляну тару. Для всіх коньяків характерною є стандартна технологія виробництва. Як основну сировину беруть виноград. Він блукає кілька місяців. Отриману масу піддають подвійній дистиляції.
Спирту витримують у дубових бочках протягом щонайменше 1-5 років. Чим довше триває витримка, тим дорожче коштуватиме готовий продукт. Кількість зірок на пляшці означає кількість років, протягом яких витримували коньяк. Після витримки спирту купажують для створення оригінального букету смаків та ароматів, знову витримують у бочці, щоб усі спирти добре перемішалися.
Справжній коньяк не дає спиртом. У ньому немає ароматизаторів, барвників та підсилювачів смаку. Яскраво виражений спиртовий смак свідчить, що перед вами забарвлений спирт. Насторожити має яскравий хімічний смак інших компонентів, не характерних для коньяку. У складі допускається додавання природних компонентів: зерна какао, чорнослив, вишня, мигдаль, карамель, цукор. Додаткові продукти лише відтіняють класичний смак та не перебивають його. Надто насичений смак будь-якого із зазначених компонентів свідчить про підробку.
У світі та Європі зокрема справжнім коньяком вважається тільки та продукція, яка була вироблена у французькому місті Коньяк. Проте виробництво за оригінальною технологією налагоджено у Молдові, Грузії, Вірменії, Україні. По суті, ця продукція не відрізняється від французької та має на етикетці відповідну назву. Молдавський розливний коньяк виробляється з урахуванням загальноприйнятих норм, відповідає певному державному стандарту, який регламентує його склад, міцність та властивості.
Де придбати коньяк на розлив?
Інтернет магазин Алко Лавка надає чудову можливість придбати за низькою ціною різну алкогольну продукцію:
- горілку;
- коньяк;
- ром;
- Текілу;
- абсент;
- бренді;
- віскі.
Спирт купити можна харчовий трьох сортів: Пшенична сльоза, Альфа та Люкс. На всю продукцію надаються сертифікати якості. Якість продукції контролюється на заводі та безпосередньо перед відправкою. Коньяк та будь-який інший розливний алкоголь поставляється в ПЕТ-пляшках із запаяною кришкою та датою розливу. Істотний плюс у тому, що за більших обсягів ви отримуєте знижку. Доставка популярними поштовими службами здійснюється по всій країні. 

<< Назад