Полезная информация

Крафтові пакети, як ефективний засіб реклами

05.12.2022

Незважаючи на те, що останнім часом покупці та продавці в сучасних магазинах та на ринку зазвичай використовують поліетилен для упаковки, паперові пакети поступово набирають великої популярності у споживачів. Це зумовлено великими перевагами основної сировини, яка використовується під час їхнього виготовлення. До найбільш затребуваних можна віднести крафтові пакети. Це оригінальні вироби, які мають надзвичайно привабливу зовнішність. Окрім того, їх також цінують і завдяки великій міцності. Саме тому крафтові пакети оптом намагаються замовляти для внутрішніх потреб практично всі підприємці, зайняті у сфері торгівлі. 

Де використовуються крафтові пакети?

Сфера застосування продукції такого плану надзвичайно велика. Багато хто цінує їх за екологічність та універсальність. Всі основні показники матеріалу зумовлені специфікою сировини та методами виробництва, які дають можливість зрештою отримати досить дешевий продукт на виході. Виготовляється крафт-папір із добре очищених волокон целюлози. Завдяки цьому вироби дуже добре пропускають повітря, не допускаючи застою вологи та різних запахів всередині.

Використовуються крафтові пакети в наступних ситуаціях:

У всіх перерахованих та в деяких інших випадках крафтові пакети можуть додатково слугувати ідеальною платформою для безкоштовної реклами. У цьому випадку сам виробник продукції чи її потенційний реалізатор може замовити друк за індивідуальним проектом, щоб нанести необхідний інформаційний контент на один або обидва боки паперового пакету.

Подібна послуга надається багатьма виробниками паперових пакетів, забезпечуючи друк в різній кількості екземплярів з використанням кількох основних методів. Найбільш оптимальним і дешевим є використання трафаретного методу нанесення малюнків. Зображення при цьому може бути як монохромним, так і з використанням до 4 кольорів. 

Елементи реклами на крафт-пакетах

Такий менеджерський хід дає можливість досягти багатофункціонального використання крафтового пакета. Окрім своїх безпосередніх «обов’язків» щодо збереження та транспортування продукту, цей виріб також привертає увагу оточуючих до логотипу або напису, який на нього нанесений. 

Зазвичай базовими елементами, які зображені на поверхні пакету, є логотип або бренд компанії. Саме вони дозволять підвищити рівень впізнаваності та спонукати в подальшому продовжити співпрацю з цим виробником. В ролі цих елементів можуть виступати спеціальні символи, малюнки, деталі фото, особливі орнаменти та багато чого іншого. 

На пакети також може бути нанесена інформація про контактні дані торгової марки, виробника чи компанії, яка надає певні послуги. Це може бути адреса, номери телефонів, адреса електронної пошти та багато чого іншого. 

Замовити виготовлення будь-якої партії паперових пакетів різних розмірів, призначення та форм можна в компанії «Борса». Завдяки сучасному обладнанню замовлення виготовляються в максимально стислі терміни, протягом 3-5 робочих днів.

<< Назад