Полезная информация

Навчання - проблема сучасного суспільства

15.10.2012

Навчання - проблема сучасного суспільства

   
У сучасному суспільстві існує безліч проблем молоді таких, як наркоманія, алкоголізм і порушення закону. Але однією з важливих проблем є саме небажання навчатися як у школах, так і у вищих закладах, і ця проблема стосується з кожним роком все більшої кількості молоді. Від недбалого ставлення до навчання народжуються неповнолітні алкоголіки і наркомани. А де їм брати грошей на все це? Відповідь на це питання не складе труднощів - вкрасти. Ось ця проблема, як ми бачимо, створила за собою ще дві більш серйозні проблеми. Так як боротися з цією важливою проблемою сучасного суспільства?

   
По-перше, тільки мала кількість шкіл забезпечено сучасним обладнанням, а зробивши статистику, без сумніву можна визначити, що
у школах з сучасним обладнанням набагато більше хороших учнів, ніж у школах сільського типу. І це не означає, що в селах або приміських місцевостях немає розумних дітей. Може просто в красивій, чистою, обладнаній школі з молодим, приємним персоналом просто приємніше знаходитися?

   
По-друге, немає предмета, який проводився хоча б раз на місяць, присвячений відвіданню різних підприємств та установ, і навіть місць позбавлення волі, щоб дитина в сім - вісім років порівняв в'язницю з фірмою з продажу автомобілів. Напевно йому захочеться вчитися, щоб сидіти в теплому кабінеті і перебирати папірці.  Рекомендуем Вам, предлагаем программы mini MBA для руковаодителей.

   
По-третє, мало шкіл працюють зі спортивними секціями, а просто запрошують представника тієї чи іншої школи, щоб він запросив займатися спортом. Зрозуміло, клас з двадцяти - тридцяти чоловік не слухає цього представника, а просто напросто займається своїми справами. Хоча можна просто зробити місце уроку фізкультури урок, присвячений якомусь спорту. Зробити один клас волейболістів, інший баскетболістів, в третій набрати тільки хлопчиків і зробити клас боксерів або борців.

   
І головне незрозуміло - толі держава не виділяє грошей на це, толі просто директора або хтось ще бере гроші собі і робить вигляд, що так і повинно бути. Держава повинна вирішити цю проблему і можливо з часом вирішуватиметься інші, більш серйозні проблеми молоді.

<< Назад