Полезная информация

Виробництво та плюси покупки коньяку на розлив

04.02.2022

Купити коньяк на розлив можна за доступною вартістю. Саме завдяки економії така пропозиція користується популярністю серед клієнтів. 5 л розливного коньяку коштує 300 грн. У той час як пляшка коньяку 0,5-0,7 л у магазині 120 грн. В результаті ви заощаджуєте в 2-3 рази, не переплачуєте за пляшку, акцизний збір та інші складові ціни. Низька вартість розливного коньяку забезпечується завдяки великим постачанням безпосередньо від виробника. Інтернет магазин Алко Центер не платить за оренду торгового приміщення та не наймає додатковий персонал, закуповує велику кількість алкоголю зі знижкою. Низька ціна не впливає на якість алкоголю.
Виробництво коньяку
Як зрозуміти, що ви купили справжній коньяк? Найчастіше підробка – це зафарбований спирт, відповідно напій має різкий запах та смак, сильно віддає спиртом. У справжнього коньяку характерний бурштиновий колір, інтенсивність якого залежить від витримки. Коньяком може називатися лише алкогольний напій, виготовлений із винограду. Для цього беруть кислі ґатунки.
Після бродіння сировину піддають подвійній дистиляції. Коньячні спирти витримують у дубових бочках кілька років. Чим довше коньяк знаходиться в бочках, тим дорожче коштує. Для витримки використовують саме дубову тару, адже вона надає характерного смаку та аромату. Після витримки коньячні спирти змішують і знову наполягають. Чим довше коньяк витримується, тим насиченіший у нього колір і яскравіший аромат.
У виробництві коньяку не використовують ароматизатори, добавки. Різкий нехарактерний запах також свідчить про підробку. Коньяк може мати певний смак та аромат, який вдається отримати додаванням натуральних компонентів до складу. На етапі витримки спирти додають карамель, цукор, фрукти, ягоди, какао боби. В результаті вдається отримати різні уподобання: шоколадний, з чорносливом, вишневий, мигдальний.
Переваги розливного коньяку
Коньяк на розлив, який можна придбати на сторінці https://alco-center.com/konyak-na-razliv.
- низька ціна;
- різноманітність смаків;
- безпечний чистий склад;
- стандартна 40% фортеця;
- приємний смак та аромат.
Коньяк можна придбати у більших обсягах. Найменша тара об'ємом 3 л. Також доступні пляшки 5л, 10л, 20л, 50л, 100л. Оптова закупівля вигідна завдяки суттєвій знижці, яка росте разом із кількістю, яку ви замовляєте. Коньяк поставляється у пляшках із харчового пластику, закритий запаяною кришкою, на якій вказана дата розливу. Після отримання коньяку можна розлити в скляні пляшки. ПЕТ тара підходить для транспортування, не вступає в реакцію із вмістом.
Клієнт може отримати будь-яку кількість за допомогою доставки поштою по Україні. Оформити замовлення, дізнатися про додаткову інформацію можна на сайті. Вся продукція відповідає ДСТУ, попередньо можна ознайомитися з документацією, що підтверджує якість. 

<< Назад