Полезная информация

Наливка зі спирту та ожини

04.02.2022

Для приготування алкоголю можна використовувати харчовий спирт. З нього виходить горілка, наливки із ягодами. Спирт купити можна в інтернет магазині «Алко юа». Для наливки можна використовувати будь-які ягоди. Використання якісного безпечного спирту дозволяє приготувати смачний ароматний напій, у якому зберігається вся користь ягід.
Для приготування наливки з ожини потрібно 2 кг. Для наполягання слід 750 мл горілки та 750 мл води, 1 кг цукру. Для приготування горілки можна використовувати будь-який спирт: пшенична сльоза, люкс, альфа. Його можна розбавити у співвідношенні 2:3. На дві частини спирту три частини води. Горілці дати настоятися кілька годин у холодильнику. Для приготування настойки краще використовувати горілку, яка була зроблена наперед.
Рецепт приготування наливки ожини
- Попередньо приготувати цукровий сироп. Цукор та воду проварити у каструлі на повільному вогні 5 хвилин.
- Для 2 кг ожини підготувати 2 банки об'ємом 3 л. Кожну покласти по 1 кг ягід.
- Горілку та цукровий сироп у рівних пропорціях розлити по двох банках.
- Накрити скляну тару капроновою кришкою та залишити настоюватися на 45 днів.
- Кожні 2-3 дні банку потрібно струшувати.
- Після 45 днів процідити через 2 шари марлі та розлити по пляшках.
Плюси домашньої наливки
Купити спирт харчовий можна на сторінці https://alko-ua.com/kupit-spirt/ 300 грн за 3 л. В основному для приготування наливок використовують горілку, тому з цієї кількості можна приготувати кілька літрів смачного домашнього алкоголю. Спочатку спирт розбавляють водою, а потім додають до ягід та інших компонентів. За рахунок дешевизни вихідної сировини приготування домашнього алкоголю дозволяє суттєво заощадити.
Крім доступної вартості, варто відзначити безпеку складу, адже для наливок використовується лише кілька компонентів. Настойка з ожини має насичений темний колір, кисло-солодкий смак. На відміну від магазинного алкоголю у складі немає ароматизаторів, барвників та сторонніх добавок. Безпека складу забезпечується використанням харчового спирту, у якому зведено до мінімуму концентрацію небезпечних речовин. Внаслідок цього наливка не викликає пост алкогольного синдрому.
Домашня наливка – справжній порятунок у сезон дозрівання різних ягід. Приготування алкогольного напою дозволяє зберегти користь продуктів і створити цікаві смаки, експериментувати з рецептами. Можна додавати не тільки одну ожину, але й усі ягоди, які є. Чим більше використовувати, тим смачніший напій вийде.
В інтернет магазині Алко юа можна придбати необхідну кількість спирту для приготування домашнього алкоголю. Безпека готової продукції забезпечується завдяки відповідності спирту державним стандартам. Алкоголь реалізується безпосередньо із заводу виробника, звідси й низька вартість. Доставка транспортними компаніями здійснюється у всій країні.

<< Назад