Полезная информация

Захворювання судин

08.03.2023

Багато зараз пишуть про захворювання судин, це і ожиріння, і шкідливі звички, і малорухливий спосіб життя, і неправильне харчування, всі знають про підвищення холестерину в крові. Поки не з'явилися перші симптоми, то читати, звичайно, цікаво, а що робити коли біда вже прийшла?

Загальна слабкість, блідість шкірних покривів, кашель, підвищення температури тіла, підвищення або зниження тиску, біль у грудях, набряки нижніх кінцівок, тяжкість та втома в ногах наприкінці дня або після ходьби, печіння та біль у ногах, нічні судоми литкових м'язів, поява підшкірної судинної сітки, грижі вен на ногах, почорніння і некроз тканини пальця стопи, виразки, що довго не гояться, прискорене або уповільнене серцебиття ... уявіть собі, що все це відноситься до захворювання судин.

Третю частину цих симптомів я відчула на собі і думаю, що було б більше, якби я не звернулася за допомогою до фахівців.
Ви ж знаєте як це буває, ну там болить, там турбує, знеболювального випила, та й так минеться.

А коли це триває тижнями, кожен день і стає лише гіршим. Розумієш, що треба щось робити, проблема із захворюванням судин сама по собі не вирішиться.

Ви знаєте, я не шкодую, про те, що з першого разу потрапила до медичного центру МедПрофіКлініка, мені цю клініку порадив мій сімейний лікар, ну мало б хоч у чомусь і мені пощастити.

У клініці чудові фахівці, діагностичне обладнання вражає, ввічливість та увага персоналу тішить. При діагностиці захворювань судин лікар використовував УЗД судин, доплер судин, аналізи крові: загальний, біохімія, ліпідограма, коагулограма, ангіографію, електрокардіограму.

З приводу результатів лікування захворювання судин, я розумію, що це не швидкий процес, але завдяки лікуванню, зараз пройшов лише місяць, а я вже як би і не згадаю, коли в мене востаннє боліла голова, я стала активнішою, менше втомлююся, не п'ю стільки таблеток, як раніше для нормалізації тиску. А настрій? Я почала знову жартувати і сміятися. Життя налагоджується.

<< Назад