Articles

Расчет заработной платы EBS

01.12.2022

Начиная вести свой бизнес, порой самой большой проблемой может быть не построение стратегии, поиск товара, подрядчиков, а поиск компании, которая будет грамотно вести учет.

подробнее >>

Как найти хорошего коуча?

01.12.2022

Наш опыт показывает, что наилучшие результаты достигаются при работе с коучами, которых отличают следующие качества:

подробнее >>

Ключевые моменты, которые помогут выбрать кровать мечты

01.12.2022

Кровать — это не просто стильный элемент интерьера, но и мебель, от которой зависит здоровье человека.

подробнее >>

Разработка приложений на iOS

26.10.2022

Приложения для iOS появились в результате стремительного развития технологий в целом и мобильных устройств в частности. Сегодня у большей половины обывателей уже есть гаджеты, на которые они устанавливают развлекательные, образовательные и рабочие программы.

подробнее >>

Ділова деревина – ціни та особливості реалізації у 2022 році

28.08.2022

У травні-червні 2022 був відновлений тимчасово припинений продаж деревини через електронні аукціони, які проходять на ліцензованих товарних біржах. Для приватних суб’єктів господарювання 100 % відновлення відбулося з 01 травня, а для державних лісгоспів – з 01 червня. 

 

подробнее >>

Навіщо потрібний коучинг керівнику?

16.08.2022

Що дає коучинг керівникам?
 - Можливість вийти за межі звичного мислення, розширити своє бачення, як наслідок можливість вплинути на ситуацію, змінити її. Керувати ми можемо лише тим, що розуміємо, не розуміємо – не управляємо. Тому одна з важливих складових коучингу – дати побачити ситуацію ширше, під іншим кутом, усвідомити, що відбувається із самим собою, з підлеглим тощо.

подробнее >>

Що дає бізнес-коучінг?

16.08.2022

Раціонально мислячий керівник бачить сенс своєї діяльності підвищення результативності своїх співробітників.

подробнее >>

План відділу продажу: KPI, бонуси, мотивація. Кому та за що?

05.08.2022

Вітаю тебе, любий мій потенційний клієнт! У цій статті я детально розберу тобі всі принади та хитрощі побудови KPI для відділу продажів, відповім на сакральні питання світобудови і відкрию тобі чакри.

подробнее >>

KPI для HR: система мотивації для директора з персоналу

05.08.2022

"Як контролювати HR?" - З цим питанням стикається малий і середній бізнес, як тільки вирішує перестати все робити самому. Якщо раніше сам собі майстер на всі руки - і створити вакансію, і провести співбесіди, і ввести нових працівників у курс справи, то тепер нарешті можна видихнути - все делегувати і зайнятися безпосередньо бізнесом.

подробнее >>

Серебряные серьги и их преимущества

15.07.2022

Серебряные серьги – это относительно недорогие ювелирные украшения, которые способны стать украшением любого образа. При покупке серебряных аксессуаров необходимо учитывать форму лица и тип внешности. Брюнеткам подойдут украшения с камнями темного цвета, а блондинкам – с кристаллами светлых оттенков.

подробнее >>