Полезная информация

07.05.2022

Звідки беруться грошові забобони і чи варто їм довіряти? Тут ви знайдете найкращі грошові прикмети з усіма країнами світу, якими користуються багаті люди!

Звідки беруться грошові забобони?
Грошові забобони століттями складалися у різних народів завдяки спостереженням за причинно-наслідковим зв'язком між поступками людей і подальшими фінансовими подіями.

Чи варто у них вірити?
Звичайно, сучасна наука вважає всі ознаки та забобони нічим іншим, як народним вигадкою, фольклором. Проте! Не все так просто…

Грошові забобони, як і фінансові обряди і кожна фінансова магія створюють в людини якусь внутрішню віру в можливість контролювати обставини і керувати долею на свою користь.

І це справді працює, говорить Наталія Дегтярьова!

 *** Віра підкріплена думками, емоціями та відчуттями, а все це – інструменти, щоб обдурити мозок та налаштувати його на певну хвилю взаємодії з грошовою енергією.

Далі ви знайдете грошові забобони різних народів світу.

Вирушайте в невелику подорож різними культурами, щоб дізнатися про неймовірні способи залучення грошей, які працюють у тих, хто в них вірить!

Які дивні грошові забобони вкорінилися у Чехії?
Чехи кладуть риб'ячу луску не тільки на стіл! Вони із задоволенням носять її у своїх гаманцях, як вірна ознака того, що гроші в гаманці ніколи не закінчаться.

Сочевиця також вважається грошовим злаком. Страва з сочевицею обов'язково має стояти на святковому столі для процвітання вдома та примноження багатства.

Згідно з чеськими забобонами, напередодні Різдва потрібно неодмінно зробити комусь подарунок, інакше грошова удача відвернеться від тебе наступного року.

Грошові забобони Китаю
Китай – країна з багатою та стародавньою культурою, і добра половина всіх китайських прикмет та сутичок відноситься до грошей.

Наприклад, китайці вірять, що кажани приносять багатство. Очевидно, це пов'язано з наукою фен-шуй та позитивною енергетикою. Кажани дуже чутливі, і селяться виключно в місцях з хорошою енергією. Тому, якщо вони оселяться в будинку або поряд з ним, то очікується процвітання.

Зображення кажанів також є ознакою успіху.
Китайці часто використовують різні ритуали для залучення грошей!

У них на кухні неодмінно має стояти велика страва із фруктами, як символ достатку. Вони вірять, що якщо носить у кишені паперовий пакетик із кухонною сіллю, то пощастить у лотереї або отримайте несподіваний подарунок.

   *** Отримувати гроші – це завжди добре, але іноді це може залучити додаткову удачу.

Китайці переконані, якщо приходять несподівані гроші (подарунок, премія, виграш тощо.) ними неодмінно треба поділитися. Можна просто комусь зробити приємне чи допомогти погасити борг. Ця хороша поступка приверне ще більше грошей.

У Китаї навіть їжа має грошову магію. Кожен китаєць з юних років знає, що для залучення грошей потрібно з'їсти мармелад, рулет із яєць, ананас, арахіс чи устриці.

Які забобони про гроші прижилися у Франції?
Французи дуже серйозно ставляться до хліба та всього, що з ним пов'язано. Буханець хліба ніколи не кладуть вгору дном, оскільки вважається, що це привабить голод і злидні.

 * 13-те число, що випадає п'ятницю, в багатьох народів вважається несприятливим днем.

Але у Франції це найзручніший день для придбання щасливих лотерейних квитків. Цього дня прибутки від продажу лотерейних квитків збільшуються у кілька разів.
Навіть ті, хто зазвичай не бере участі в розіграшах, купують квитки, щоб спробувати щастя.

Що відомо про грошові прикмети Індії?
В Індії вірять, що за жодних обставин не можна віддавати молоко, цукор або гроші після заходу сонця. Такі дії викличуть гнів богині багатства Лакшми?, і вона перестане дарувати удачу та процвітання.

Богиню Лакшми можна умилостивити щедрими підношеннями та ласощами. На руках індійців часто можна побачити різні прикраси із символами Богині Лакшми, які приваблюють сприятливі події.

Також за багатство та процвітання в індійській традиції відповідає бог Ганеша, з головою слона. Мабуть, ця прикмета пов'язана з тим, що слони завжди були дуже дорогими тваринами, і той, хто міг купити слона, безумовно вважався заможною людиною.

Згодом слон став символом достатку, і не лише в Індії!
Ще індійці вважають, що якщо з долоні випадково випала монета – це гроші.

Грошові забобони італійців
Якщо ви побачили повний Місяць, потрібно обов'язково взяти по монеті в кожну руку і сказати:
 "Бенвената Місяць че ми псуєте Фортуну!" (Привіт, Місяцю, принести мені удачу!).

Також вважається, якщо вночі можна побачити павука, то очікується грошовий прибуток, причому його розмір залежатиме від розміру павука.

Італійці, як і чехи, вважають сочевицю грошовим магнітом, особливо напередодні нового року. Страва з сочевицею та свинячими ковбасками – неодмінний атрибут сімейних свят.

У багатьох народів є ознака, що свербіж у ладонях, це до грошей. Але італійці вважають, що якщо свербить ліва рука, то ви отримаєте гроші, а якщо права - то втратите.

У які прикмети про гроші вірять у Туреччині?
У Туреччині дуже вірять у сни, і якщо уві сні ви тримаєте в руках золото або гроші, то і наяву процвітатимете.
Дзвін у вухах теж вважається гарною прикметою. Якщо дзвенить у лівому вусі, то це до грошей, а якщо у правому – до міцного здоров'я.
Якщо світло в будинку згасло саме по собі - це вірна ознака збільшення достатку.

У французів є ще одна лотерейна прикмета!
Якщо вам потрапить монета вашого року народження, обов'язково збережіть її. Коли купуватимете лотерейні квитки, затисніть її в кулаку – це привабить успіх у розіграші.

P/S:  Ми пропонуємо для Вас, онлайн тренінги по KPI мотивації, а також, онлайн Школа KPI мотивації.
Є і інші,  онлайн тренінг Побудова системи оплати праці за результатом "KPI-мотивація", що підвищує прибутокю.
А також, статті поради:   Як залучити гроші та мати все, чого ви бажаєте?
Як керування репутацією забезпечує вашу безпеку в мережі?
Як досягати поставленої мети?

 

 

<< Назад