Полезная информация

Як вийти на новий рівень у бізнесі?

17.04.2023

Будь-який підприємець мріє про зростання та розвиток своєї організації. Хоче йти вперед і не зупинятись на досягнутому. Але часто на шляху бізнесу постають різні перешкоди: фінансові складнощі, проблеми з командою, порушення комунікації… Все це може призвести до вигоряння та втрати інтересу до своєї справи.
 
Як не допустити цього та виходити на нові рівні у бізнесі?
У розвитку бізнесу Антоніні допомагають дві речі:
 
1. Мотивація. Зрозуміло, у кожного вона своя. Наша співрозмовниця виділила основні складові своєї мотивації:
  - інтерес;
  - фінансовий результат;
  - Можливість розвитку.
 
У найцікавішій справі за відсутності фінансової відповіді цінність цієї справи зникає дуже швидко. Але водночас гроші — не головне і не єдине, що має влаштовувати у своєму проекті. Крім грошей, дуже важливо, щоб проект відповідав внутрішнім цінностям, не суперечив їм, а також був корисним для цього світу, суспільства, здоров'я, etc.
 
Можливість розвитку не менш важлива. Коли відчуваєш, що більше в цій сфері рости нікуди, і досягнуто все, чого можна було досягти — стає некомфортно. Це сигнал того, що час рухатися далі.
 
2. Здатність орати. Без цієї навички не допоможе ані інтерес, ані фінансова мотивація.
Що допомагає орати та не зупинятися? Через це відбувається дуже сильна трансформація особистості. Людина розвивається, виростає, міцніє в собі. Не почавши орати — не почнеш розвиватися.
Також дуже корисна стаття порада - Як стати успішною людиною? В цей не легкий час. https://zem.nbc.ua/analitika/343-yak-stati-uspishnoyu-lyudinoyu.html
 
                                                  Як не втратити свій бізнес?
Ділимося практичними інструментами, які допоможуть залишити за бортом страх опинитися на вулиці без засобів для існування.
 
Більшість людей не займаються бізнесом саме з цих причин:
  - страх залишитися без грошей;
  - відповідальність за себе, свій дохід, своє життя та своїх співробітників;
  - Відсутність стабільності, постійні зміни.
 
І для боротьби з цими страхами є цілком конкретні практичні інструменти:
 
Перший - це поставити собі завдання щомісяця знаходити новий спосіб заробляти гроші. Але не просто вигадувати його, а втілювати у життя. Наприклад, цього місяця ви проводите платні консультації, наступного — організуєте заходи, ще через місяць — знаходите застосування будь-якого свого таланту і таке інше.
 
Таким чином, ви розумієте, що насправді ви можете бути корисними для суспільства масою способів, за які суспільство готове платити
 
Другий інструмент — щодня відкладати собі на депозит будь-яку суму грошей. Це може бути як 500 гривень, так і 1000 – головне, зробити це щоденним ритуалом. Цей інструмент дозволяє:
а) контролювати, скільки ти заробив за день та
б) позбавити себе відмазки, що не можеш нічого накопичити. На депозиті завжди буде якась фінансова подушка.
 
Чи маєте ви страх залишитися без грошей? Як ви з ним боретеся? Діліться вашими інструментами у коментарях!
 
P/S:  Також, статі від нашого сайту - Як стати розумнішим, ніж ви є зараз? І, Що таке трекінг і чим він відрізняється від консалтингу? Для Вашого бізнесу. І звісно, не забудьте прочитати - Як досягати великих цілей та не зійти на початку шляху? Це буде дуже цікаво дізнатись.

<< Назад